![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jest może jakiś skrypt który pokazuje status gg, chodzi mi o pokazanie statusu jeśli użytkownik jest na niewidocznym ? Idzie to jakoś wogóle sprawdzić ? Dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja znam metodę na zablokowanego - doprowadzasz kontakt do szału, on Cię blokuje a ty wiesz kiedy jest niewidoczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Wyślij jakiś spam ze skryptu, jak zablokuje to za każdym razem gdy będzie miał włączone GG status będzie "zablokowany".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak sama nazwa wskazuje nie da się tego sprawdzić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Serwer GG wysyła zwyczajnie status niedostępny. @Mephistofeles - o ile mnie pamięć nie myli od ostatniego update serverów już ta metoda nie działa :] ZRÓBCIE COŚ Z TYM WYWALANIEM ZALOGOWANIA CO CHWILE!!!!
Powód edycji: [phpion]: Nie wrzeszcz, a jeśli już musisz to rób to czcionką normalnej wielkości.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:54 |