![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam formularz w którym znajdują sie 2 SELECTy i chciałbym (lecz nie znam w ogóle JS..) zrobić na zasadzie że w momendzie gdy user wybierze którą z nacji to w tabeli w wierszu 1 wstawią się jakieś wartości i to samo z profesja. przypuszczam że do tego będzie potrzebna instrukcja switch ale jak zrobić to nie mam zielonego pojęcia..
hmm próbowałem wpierw sprawdzić która opcja została wybrana ale nawet to nie działa..
Ten post edytował Ulysess 30.01.2011, 19:38:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ok... ja też na JS się nie znam... Ale polecam jquery oraz przeanalizuj ten kodzik - sam niedawno napisałem i nie wiem czy to jest super, ale działa... A jak PEAR mówi - da się to zrobić inaczej... Polecam próbować (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
ten plik 'jquery-1.4.4.min.js' jest niezbędny do działania... Z resztą - poczytaj o jQuery - alternatywa dla takich jak my - nie umiejących js :/
Ten post edytował ixpack 30.01.2011, 22:28:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:13 |