![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej Wam..
Mam pytanie, jak zrobić pole do wpisania przez użytkownika oraz button i jak połączyć to z funkcją PHP np. "unlink" + objaśnienie.. ![]() I możecie mi podać jakieś podstawowe proste przydatne skrypty na początek ( jeśli to możliwe wraz z objaśnieniem co się dzieje po kolei ), linki do ( polskich ) stron z prostymi przykładami i skryptami oraz jakiś polski spis funkcji PHP wraz z opisem co robi ( po polsku )... Z góry dziękuje... Ten post edytował Matiz2401 29.01.2011, 18:49:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh, dodaj tag, bo w php nie robi się formularzy... jest to html:
Do html kurs: http://www.kurshtml.boo.pl/ A do php przyda ci się książka... polecam Php i Mysql Vademecum Profesionalisty PS.Chcesz pdf to na gg: 2223312 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, chyba ktoś zapomniał o google.pl...
Poza tym- zabierasz się za php nie znając podstaw html? To trochę dziwne podejście. Pole do wpisania i button robisz w formie: Jeśli chcesz to połączyć z php, to po prostu poczytaj w jaki sposób odczytywać dane z tablicy (w tym przypadku post) //EDIT @kuba_pilach ta uwaga odnośnie google.pl nie była do Ciebie, a do autora tematu ![]() Ten post edytował prowseed 29.01.2011, 20:26:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podawałem google.pl ponieważ sam powinien na to wpaść... dlatego odesłałem go do kursu html...
I popsułeś mu zabawę podając mu te przydatne informacje ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:28 |