![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W domu mam polączone ze soba dwa kompy, na jednym z nich mam zainstalowanego Apacha i nie wiem w jaki sposób go skonfigurować abym z drugiego kompa widzieć localhost-a?
- Czy musze musze ustawic virtual hosta? - Jak wywołać katalog ze stronkami z komputera na ktorym nie ma Apacha? - przez samo polecenie localhost, czy wpisać numer IP kompa? -------------------- Warsztst: Apache 1.3.31 | PHP 4.3.7RC1 | MySQL 4.0.18
Na warsztacie: RU llllllllll 98% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Prosze na PW napisac mi propozycje nowego tytułu.
Wtedy odblokuję. ------ Odblokowuje, zmień temat. ------ Odpowiadam: Wystarczy wpisać IP komputera-serwera (np. moje ip to 198.162.0.104 i widać mnie z każdego komputera w lanie) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Wystarczy wpisać IP komputera-serwera
U mnie jest troszke inaczej, gdyż komputer z którego chce wyświetliś stronę udostępnia połączenie internetowe drugiemu. Chodzi mi o przeniesienie obiczeń na drugi komuter a z pierwszego sprawdzanie wyniku w przeglądarce internetowej. Wpisanie IP tego drugiego komputera nie przynosi rezultatów. Mam tam włączonego Apacha i nic. Może zła konfiguracja? -------------------- Warsztst: Apache 1.3.31 | PHP 4.3.7RC1 | MySQL 4.0.18
Na warsztacie: RU llllllllll 98% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:15 |