![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuje skryptu, który będzie działał w ten sposób. Będzie zczytywał dane z text arena i przeszukiwał pod ich kontem plik bazy_danych.txt Dla przykładu w polu tekstowym wpisuje "nazwa uzytkownika , wiek, czas online, ilosc postów, id:konta76789" "nazwa uzytkownika2 , wiek2, czas online2, ilosc postów2, id:konta270000" Skrypt powinien zwracać wartość "nazwa uzytkownika, id:konta - WYNIK (znaleziono, nieznalezione)" "nazwa uzytkownika2, id:konta2 - WYNIK (znaleziono, nieznalezione)". plik baza_danych.txt będzie zawierał tylko ID:konta. Nigdy nie miałem do czynienia z programowaniem PHP i nie mam o tym zielonego pojęcia. Wiem, że jest to dość prosty skrypt i gdyby ktoś pomógł mi go jakoś stworzyć był bym bardzo wdzięczny... Na internecie znalazłem coś takiego , może by to jakoś przerobić?
Pozdrawiam Ten post edytował wookieb 28.01.2011, 15:59:46
Powód edycji: [wookieb]: Przenoszę.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ten dział, od tego masz forum Poszukuję.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dziękuję wam bardzo.
Z WOLONTARIATu to Admina wyczarowaliście. 0 pomocy czy w dobrym kierunku myślę czy też nie... najlepiej nabić sobie posta "nie ten dział" "nikt tego za Ciebie zrobi"... Pozdro.. (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:20 |