![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-bl3kot- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam,
jestem kompletnie zielony ale admin strony zniknął bez śladu a musze szybko uruchomić formularz na stronie jest tak - jest formularz na stronie - zapisy na konferencję i działa wszystko super - ja dostaje potwierdzenie zgłoszenia a wypełniający potwierdzenie ale potwierdzenie przychodzi od powiedzmy super-strona.pl (to pojawia się w polu OD:), a ponieważ jest to nieaktualna nazwą potrzebuję to zmienić i tu się zaczynają schody bo nie wiem jak, nie wiem gdzie tego szukać w 'skrypcie' wysyłającym jest coś takiego: $headers = "From: ".GCI_CONST_ORDEREMAIL_FROM."\n"; $headers .= "X-Sender: <".GCI_CONST_ORDEREMAIL_SENDER_EMAIL.">\n"; $headers .= "X-Mailer: PHP\n"; $headers .= "X-Priority: 1\n"; $headers .= "Return-Path: <".GCI_CONST_ORDEREMAIL_RETURNPATH_EMAIL.">\n"; $headers .= "Content-Type: text/html; charset=utf-8\n"; tylko gdzie szukać tych GCI....? i jak zmienić ich wartość (jeśli dobrze kombinuję) będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam, blekot |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie powinieneś zmienić wartość stałej GCI_CONST_ORDEREMAIL_FROM, najlepiej przeszukaj całą zawartość katalogu i podkatalogów ze skryptami wyszukując w plikach zawartość tekstową z tą stałą (czyli dokładnie ciąg "GCI_CONST_ORDEREMAIL_FROM"). Inaczej można to zrobić przeszukując ręcznie skrypty dołączane na początku tego skryptu, którego fragment tutaj wrzuciłeś, w sekcji include/include_once/require/require_once. Tak czy siak nie powinno być z tym żadnego problemu. Albo jeszcze inaczej, w katalogu ze skryptami powinien być (a może nie ma, nie wiem) plik konfiguracyjny, nazwany np. config.php, zajrzyj tam, jeśli takowy istnieje.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
-bl3kot- |
![]()
|
Goście ![]() |
dzięki darko!
łatwo nie było ale znalazłem w końcu to co trzeba pzdr bl3kot |
|
|
![]() ![]() |