![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem... nie wiem jak go rozwiązać... Tekst mi wychodzi po za diva nie wiem czemu. Wygląda to tak:
![]() kod strony wygląda tak:
i CSS:
Wszystko jak by się psuło od tego diva z klasą extra png bo tam nic nie działa nawet pogrubienie -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może powinieneś zrozumieć co robi float
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to co mam zrobić aby było 150 px od prawej strony ramiki? Jak dam position relative i right 150 px to mi to ucieka na menu
![]() Pomoże ktoś? mi to nie wychodzi : ( chce aby były dwie kolumny na środku... Ale nie daje rady... Za każdym razem idzie nie tak. Nie znam sie na CSS. Wiem że Float odpowiada za pływający element Ten post edytował Jonek_1993 29.01.2011, 20:33:10 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 3 Dołączył: 14.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |