![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam nastepujacy problem. Zrobilem sobie strone, gdzie w czesci top'u znajduja sie dwie kolumny (lewa i prawa). Wszystko bylo by fajnie, gdyby nie fakt, iz tlo w tej prawie kolumnie rozciagalo sie do konca w pionie. No ale tlo sie konczy za kazdym razem w miejscu gdzie jest ostatni tekst w tej kolumnie. No a w przypadku innych podstron w lewej czesci topu jest wiecej informacji w efekcie widok jest nastepujacy ... ![]() ... a chcialbym aby tlo rozciagalo sie do konca, az do footera (poziome tlo na samym dole powyzszego zdjecia). Stosowalem juz tlo w kolorze. Jak rowniez zdjecie rozciagane w pionie. No ale za kazdym razem efekt jest taki sam. Nie mam juz pomyslow, wiec prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu. Ponizej podaje kody html i css. Moze gdzie zrobilem blad, ktorego nie widze. Dodam tylko, ze w przypadku obu kolumn w topie zastosowalem funkcje float, aby rozmiescic je obok siebie. No ale nie wiem czy ma to tutaj jakies znaczenie czy tez nie.
z gory dziekuje za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 9 Dołączył: 26.09.2008 Skąd: krzesło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 16:39 |