|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Ostatnio trafiłem na dziwne zjawisko. Mam taki testowy kod: Zakładamy, że plik istnieje. Na moim serwerze lokalnym (wampserver) wyświetla się zgodnie z oczekiwaniami wyświetla się string(4) "test". Na serwerze docelowym, który stoi na linuxie, nie pojawia się nic. Żadnego błędu. Po prostu pusta strona. Raportowanie błędów jest włączone. W logach nie ma nic. GD jest zainstalowane. PHP jest w najnowsze wersji. Nie mam pojęcia dlaczego są takie objawy. Czy ktoś się spotkał już z czymś takim? A może po prostu nie widzę czegoś oczywistego? Dodam jeszcze, że testowałem na innym serwerze, także postawionym na linuxie i tam działa poprawnie. Także wygląda jakby coś było nie tak z konfiguracją...tyle, że nie wiem co... Halo? Nikt nie jest wstanie powiedzieć mi czegokolwiek na ten temat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
TheTester imagecreatefrompng i pusta strona 1.02.2011, 09:24:37
redeemer Czy to jest pełny kod, tzn tylko te dwie linie? Je... 1.02.2011, 09:55:05
TheTester Jak już napisałem, raportowanie błędów jest włączo... 1.02.2011, 12:08:39 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 04:36 |