![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialbym sie spytac czy ktos (oprocz autora - ktory nie chce udzielac pomocy
![]() ![]() mam kilka pytan do skryptu portalowego Iportal -------------------- pozdrawiam
y3ll0w www.wladca.digimer.pl www.qlforum.prv.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co?! ja nie chce udzielic pomocy?
a jak by cos to jPORTAL ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat co?! ja nie chce udzielic pomocy?
a jak by cos to jPORTAL ![]() sorki rzeczywiscie ![]() chodzi mi mianowicie o problem z linkami gdy chce dodac link np redakcja tworze w menu admina w "blokach menu" link redakcja podaje sciezke do pliku lecz on nie wyswietla mi sie na srodku tzn chcialbym weidziec co musze wstawic do tego pliku redakcja i jaka zawartosc ustwaic w blokach menu prosze o pomoc gdyz jest to dla mnie sprawa zycia i smierci ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
czy w koncu uzykskam od ciebie od jaco?
-------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czy w koncu uzykskam od ciebie od jaco?
całkiem niezłe zdanie ![]() ![]() -------------------- polo36@wp.pl napisz do mnie
1459414 mój nr gg |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat czy w koncu uzykskam od ciebie od jaco?
całkiem niezłe zdanie ![]() ![]() ehhhh ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc- możesz dokładniej napisać o co ci chodzi?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat A więc- możesz dokładniej napisać o co ci chodzi?
![]() ciesze sie ze w koncu ktos mi pomoze ![]() ![]() ![]() tomick skontaktuj sie ze mna przez gg: 1456648 gdyz na forum bedzie niewygodnie ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:39 |