![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem .
Mam w tej chwili na stronie głównej mojej strony forum niestety zainstalowane w głównym katalogu strony . ale mam też nową stronę w katalogu /strona2/intex.php Ok zmienam odnośniki i jak wchodzę na stronę główną otwiera się ta 2 strona co chcę ale jak tam daję forum to ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź to napisz jakoś mniej chaotycznie.. Jeśli chcesz przejść do katalogu wstecz to używasz '../'.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem, chodzi Ci o to, że po wejściu na stronę pokazuje się forum (tak jak chcesz), ale po wejściu na /strona2/index.php chcesz zrobić odnośnik do pierwszej strony głównej, tak? Jeżeli tak to daj bezpośredni link (<a href="http://strona.cos/index.php">forum</a>) albo <a href="../index.php">forum</a>.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcę aby stroną główną była strona /strona/index.php a na tej stronie chcę zrobić odnośnik do forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 09:27 |