![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 1 Dołączył: 11.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewien pomysł. Chciałbym napisać skrypt pobierający pliki z takich stron jak rapidshare, hotfile itp. i zapisujący je na serwerze
lub pozwalający danemu użytkownikowi na ściągnięcie pliku bezpośrednio do niego na dysk. Oczywiście wykorzystywane byłoby tutaj konto Premium. Jak myślicie jak się do tego zabrać, bo nie mam pojęcia jak to technicznie rozwiązać. Szukałem rozwiązań do tego, ale ciężko cokolwiek znaleźć. Liczę na jakieś dobre porady. Jeśli amin uzna, że temat jest w złym miejscu to oczywiście proszę o przeniesienie tam gdzie to uważa za słuszne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tym forum były już takie tematy.
Co tu można więcej powiedzieć... curl i jedziesz z tym koksem. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 1 Dołączył: 11.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytalem trochę o curlu bo nie miałem z nim za wiele wspólnego wcześniej i napisałem takie coś:
lub pobieraniem tez przez curla
efekt tu i tu jest identyczny. zapisuje mi plik tyle ze jest to glowna strona hotfile a nie plik z linku. Ma ktos jakies wskazowki, co jest zle? Ten post edytował michal_s 26.01.2011, 13:36:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:53 |