![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z menu na stronie. Tworzę je przez listę punktowaną, wszystkie przeglądarki interpretują kod dobrze, nawet, o dziwo, IE 8. Jednak w IE 6 i 7 strona jest rozjechana. Linki do screenów: IE6 IE7 A tutaj kod: CSS:
Próbowałem już masy różnych rzeczy, jednak nic nie pomaga. Będę szczerze wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, co zrobić, żeby było dobrze ![]() Pzdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Rozwiązanie 1.
<head> <!--[if IE]> <style> //piszesz poprawki do styli w IE </style> <![endif]--> </head> Rozwiązanie 2. :Before w CSS Rozwiązanie 3. dla tego wylistowienia i contentu dajesz dwa float:left; Zwinie ci sie w to cala dluga liste w poziomie. Ale dodajesz do wylistowienia clear:both; i działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrafię wstawić style tylko dla IE, ale nie mam pomysłu jak napisać kod dla tej IE żeby nie rozjeżdżała strony. Twoje rozwiązanie trzecie niestety nie zdało egzaminu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:15 |