![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie chciałbym, aby coś wykonało się wtedy gdy element, który ma na starcie własność display:none; w wyniku działania oddzielnego skryptu zmienił swoją własność na display:block; .
Wiem, że najprościej było by zmienić coś w skrypcie, który to robi i wywołać swoją funkcję zaraz po tym jak to się stanie. Nie mogę niestety zmienić nic w skrypcie, który to robi ponieważ nie pozwala na to jego licencja. Chciałbym porostu wyłapać tak: <div onChangeStyle="funkcja()"> ... </div> ale wiem że nie ma takiego zdarzenia. Fajnie było by rozwiązanie w jQuery. Ten post edytował billy235 25.01.2011, 16:51:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest plugin do jQuery
http://darcyclarke.me/development/detect-a...es-with-jquery/ używanie: Kod jQuery('#obserwowany').watch('display',function(){
//zmieniono wlasciwosc display }); Ten post edytował d3ut3r 25.01.2011, 17:13:15 -------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostałem dokładnie to czego oczekiwałem. dziękuję
Ale między czasie za nim przeczytałem udało mi się inaczej rozwiązać problem. Nie wiem dlaczego, ale jak na początku dałem onClick="funkcja()" to dopiero po drugim kliknięciu działało poprawnie. Ta funkcja miała zainicjować mapę google maps. dlatego pomyślałem że ona za wcześnie się próbuje zainicjować. Dlatego pomyślałem, że opóźnię ładowanie mapy i w tym celu chcąc przygotować skrypt przerobiłem go do postaci jquery:
i okazało się że opóźnianie już nie jest potrzebne bo mapa działa. Dziwne ale działa. To chyba kolejny przykład wielkości jQuery (oby) ![]() Ten post edytował billy235 25.01.2011, 20:55:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 00:43 |