![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Chciałbym zapytać, jak, poza identyfikacją przez cookies i IP można rozpoznać osobę w sieci? Interesują mnie rozwiązania nie wymagające wpisywania niczego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, w takim razie pewnie to ci pomoże.
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczekaj, aż wejdzie w życie pomysł z rządu USA - unikalny id dla każdego komputera
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Chciałbym zapytać, jak, poza identyfikacją przez cookies i IP można rozpoznać osobę w sieci? Interesują mnie rozwiązania nie wymagające wpisywania niczego. A co wg Ciebie znaczy "rozpoznać" osobę w sieci? Imię? Nazwisko? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypisać id, dzięki któremu rozpoznam, że to ten sam komputer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:37 |