![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podczas zwracania części kasy użytkownikowi w płatnościach wywaliło mi error (refund_status: -3). Nie mam pojęcia co to za błąd i co on oznacza (nie mogę dokopać się w ogóle w dokumentacji platnosci.pl do działu ze zwrotem wpłaconych pieniędzy - kod aplikacji nie pisałem ja).
może ktoś pomoże? da linka do odpowiedniej dokumentacji? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Tutaj masz dokumentację techniczną. Zgodnie z nią status = 3 to transakcja odrzucona... Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej Tutaj masz dokumentację techniczną. Zgodnie z nią status = 3 to transakcja odrzucona... Pozdrawiam status nie jest "3" ale "-3" - nie wiem również czy te statusy tyczą się również wypłat/zwrotów |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj może skontaktować się z PAYU S.A. - może tam Ci pomogą...
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 13:30 |