![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie udaje mi się pobieranie danych z bazy danych :/
Tak, wiem, że napiszecie abym przeczytał jakiś kurs mysql. Spodziewam się również, że ktoś z was zacytuje poprzednie zdanie ( lub to co właśnie piszę ) i skrytykuje je czymś w stylu : "No to w czym problem ?" lub " No to idź dalej czytać te kursy ". Jestem na to przygotowany. Ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś normalny i postara się mi pomóc. No to tak ... : W phpmyadminie mam bazę danych 'logowanie', a w niej tabelę 'uzytkownicy' , w której znajduje się pole 'kasa' . Typ tego pola to bigint(120) oraz jest użyte Null. Próbowałem dokształcić się z kursów do tego celu, ale mi się nie udałe tzn. czytałem je, ale tworząc kod nie działał on :/. Jak ktoś z was (o ile ktoś napisze ) będzie chciał kod, który stworzyłem, chętnie go podam ![]() Mam nadzieję, że ktoś poda mi jak to zrobić lub naprowadzi mnie do rozwiązanie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A myślisz, że normalne jest odpowiadanie na pytanie, które zostało wyczerpane na wszystkie możliwe sposoby?
Czego sie od nas TERAZ spodziewasz skoro nie napisałeś jak próbowałeś pobrać dane z bazy, jakie masz błędy. Zresztą CROSS http://forum.php.pl/index.php?showtopic=168361&hl= Kontynuuj w poprzednim temacie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:35 |