![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poszukuję płatnych lub nie płatnych książek/kursów mssql w php... coś tam umiem zapytania, ale nie wychodzi mi o wykorzystanie tego w php
Bardzo proszę o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Zacznij od http://blogs.msdn.com/b/sqlphp/archive/201...0-released.aspx
W treści znajdziesz kilka wartych uwagi linków. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra,ale tak na przykładzie... mam plik łączący jako funkcja w osobnym pliku zwanym connection.php i funkcja w nim connection();
Jak ułożyć zapytanie pokazujące w pliku php? Może być nawet bez podzapytań i byle jakie. Byle bym zobaczył jak to przebiega |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Nie różni się to niczym od łączenia się do bazy MySQL, PostreSQL, Oracle, Sybase, itd.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, był to błąd pliku łączącego... trochę go przerobiłem i po sprawie...
Daję , że pomogłeś |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:42 |