![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Może ktoś mi powiedzieć gdzie robię błąd ? Napisałem sobie klasę która zawiera zapytania do MySQL'a i używam w niej funkcji która ma za zadanie sprawdzić czy dana wartość już istnieje (dokładniej email) ale ciągle zwraca mi że nie istnieje (czyli kłamie ![]() Funkcja :
Wywołanie funkcji :
Niestety jak pisałem zawsze dostaję informację że dodano rekord do tabeli user ![]() Próbowałem już wymyślić co gdzie robię źle robię ale nie wiem już ![]() PS : Przy edycji wyskoczyły mi span'y ze źródła strony więc musiałem pisać jeszcze raz bo zedytować się nie dało ![]() Ten post edytował Setesh 24.01.2011, 01:07:46 -------------------- Znudził Ci się wygląd twojej v39'ki ? Zmień to! :)
| Google | CodeGear | Swiss Delphi Center (ENG) | digitalmars.com | 4programmers.net | dsdt.info | BinBoy | delphi.cartall.com.pl | CPW.net.pl | cyfbar.republika.pl| |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 12 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie Twoja funkcja działa poprawnie.
Sprawdź może jakie wchodzą ci do niej dane wejściowe - może gdzieś tutaj jest błąd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:09 |