![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki mały problem gdyż posiadam skrypt napisany w java script który jest zapisany w pasek.js . Tam niżej jest to całe wywołanie skryptu. Wszystko działa tak jakbym chciał. Jednak skrypt ma kilka opcji jak w wywołaniu wpisze się np. wartośc up to wtedy tekst zmienia kierunek. No więc skopiowałem sobie wszystko pozmieniałem wymiary dopasowałem do diva nadałęm wartość new marquee('id_przewijaczki','up',15) ale wtedy żaden ze skryptów nie działa. Korzystają one z tego samego kodu i się zastanawiam jak wywołać ten sam skrypt na 2 tak jakby oddzielne części.
TO co jest na dole jest w "stopce" i robi tak jakby z taki pasek informacyjny. A chciałbym jeszcze umiesic to w jednej częsci strony aby było jako przewijany baner z reklamami.
Ten post edytował robert-0627 23.01.2011, 20:09:36 |
|
|
-mkdes- |
![]()
|
Goście ![]() |
To "id_przewijaczki" mi sugeruje że odnosisz się do elementu unikalnego.
Więc albo utworzysz drugi element np. "id_przewijaczki2" albo odwołuj się poprzez "class". Nie powinno być dwóch elementów z jednym ID. Ten post edytował mkdes 23.01.2011, 20:27:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No próbowałem tak ale nic to nie dało...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:23 |