![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Udalo sie moze komus skonfigurwac dojo w zend framework? moze znacie jakies linki z opisem co i jak? dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja Ci nie pomogę ale na 100% jest to wykonalne ponieważ AliorBank używa własnie zf i dojo.
-------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież ZF ściśle współpracuje z Dojo: http://framework.zend.com/manual/en/zend.dojo.html
Jakie masz konkretnie problemy z tym. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otoz problem jest taki, ze jesli nie mam w headzie tego
nie moge korzystac z dojo. znalezlem gdzies takie rozwiazanie, zeby w pliku bootstrap umiescic
stronka sie odpla,ale dojo nie dziala. probowalem tez czegos takiego:
to stronka sie wykrzacza juz na pierwszej linii ($this->bootstrap('view') ![]() nie wiem o co chodzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 20 Dołączył: 20.04.2004 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a w tym drugim przypadku masz prawidłowe ścieżki do plików dojo ? w źródle strony masz je ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak, sciezki sa ok. problem w tym, ze w drugim przypadku, juz na linii $this->bootstrap('view'); stronka przestaje dzialac.
moj plik index.php wyglada jak ponizej, moze to cos pomoze:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 20 Dołączył: 20.04.2004 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przestaje działać, a jakiś komunikat błędów ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 00:44 |