![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z formularzem kontaktowym zaprojektowałem go sobie w trybie graficznym, żeby pasował do mojego szablonu.
Teraz chciałem dodać obsługę, żeby zaczął działać otwieram różne formularze chciałem trochę zrozumieć ten kod ale pogubiłem się już. Kod w html wygląda następująco:
Jeśli ktoś będzie na tyle wyrozumiały prosiłbym, żeby dać chociaż początek kodu jak on powinien wyglądać, żeby do tego pasował. Dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Kod pasujacy do formularza? Nie kumam co Ty chcesz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php jak zrobić formularz kontaktowy
Na większości z tych stron znajdziesz informacje od początku do końca. Ten post edytował PanGuzol 22.01.2011, 02:51:22 -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie odpowiedzi jak google nie potrzebuje, bo pisałem że przeanalizowałem już gotowe formularze php ale nie jestem w stanie przystosować ich do mojego szablonu.
Tak potrzebuje kod pasujący do formularza : ) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
lolou9876 - proszę o doprecyzowanie tego, czego szukasz (kod pasujący do formularza, nie jest szczegółową informacją). Przy okazji odsyłam Cię do kursu budowania formularza w HTML oraz samego HTML/CSS (możesz skorzystać z podanego wyżej linka). To co zbudowałeś jest, z tego co widzę, co najmniej lekko niepoprawne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 11 Dołączył: 1.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
on chce, żebyśmy mu napisali kod php do tego formularza czyli żeby mail szedł z tym co wpiszemy w polach u góry, oczywiście kodu nie dostaniesz, poczytaj o funkcji mail(); zwróć uwagę na headers.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 21:49 |