![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<?php
include ('funkcje_ksiazka_kz.php'); // koszyk na zakupy potrzebuje sesji, zostaje więc ona rozpoczęta session_start(); @ $nowy = $_GET['nowy']; if($nowy) { // wybrany nowy produkt if(!isset($_SESSION['koszyk'])) { $_SESSION['koszyk'] = array(); $_SESSION['produkty'] = 0; $_SESSION['calkowita_wartosc'] ='0.00'; } if(isset($_SESSION['koszyk'][$nowy])) { $_SESSION['koszyk'][$nowy]++; } else { $_SESSION['koszyk'][$nowy] = 1; } $_SESSION['calkowita_wartosc'] = oblicz_wartosc($_SESSION['koszyk']); $_SESSION['produkty'] = oblicz_produkty($_SESSION['koszyk']); } if(isset($_POST['zapisz'])) { foreach ($_SESSION['koszyk'] as $isbn => $ilosc) { if($_POST[$isbn] == '0') { unset($_SESSION['koszyk'][$isbn]); } else { $_SESSION['koszyk'][$isbn] = $_POST[$isbn]; } } $_SESSION['calkowita_wartosc'] = oblicz_wartosc($_SESSION['koszyk']); $_SESSION['produkty'] = oblicz_produkty($_SESSION['koszyk']); } tworz_naglowek_html("Koszyk na zakupy"); if(($_SESSION['koszyk']) && (array_count_values($_SESSION['koszyk']))) { wyswietl_koszyk($_SESSION['koszyk']); } else { echo "<p>Koszyk jest pusty</p><hr />"; } $cel = "index.php"; // jeżeli do koszyka został właśnie dodany przedmiot // kontynuacja zakupów w danej kategorii if($nowy) { $dane = pobierz_dane_ksiazki($nowy); if($dane['idkat']) { $cel = "pokaz_kat.php?idkat=".$dane['idkat']; } } wyswietl_przycisk($cel, "kontynuacja", "Kontynuacja zakupów"); // poniższy kod należy zastosować, jeśli włączona jest obsługa SSL // $sciezka = $_SERVER['PHP_SELF']; // $serwer = $_SERVER['SERVER_NAME']; // $sciezka = str_replace('pokaz_kat.php', '', $sciezka); // wyswietl_przycisk("https://".$serwer.$sciezka."kasa.php", "idz-do-kasy", "Idź do kasy"); // jeśli SSL nie działa, należy zastosować poniższy kod wyswietl_przycisk("kasa.php", "idz-do-kasy", "Idź do kasy"); tworz_stopke_html(); ?> Jak ktoś może mi pomóc bardzo prosze??<br> Moje gg 17206745 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP dajemy w [ php ] itp.
Jaki błąd? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz mi dac swoje gg?? to Ci wysle wszystkie pliki bo jakies bledy mi wyrzuc bardzo prosze bede wdzieczny moje GG 17206745
Notice: Undefined index: koszyk in C:\wamp\www\st\pokaz_kosz.php on line 39
prosze o pomoc ![]() Ten post edytował stefekk4 21.01.2011, 21:12:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
1) Nadaj tematowi SENSOWNY tytuł. Czyli taki opisujący problem.
2) Użyj bbcode w pierwszym poście -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Notice to nie jest błąd. Dostałeś informację o problemie z indeksem tablicy. Zastosuj się do rady wookieb - zwłaszcza z nadaniem sensownego tematu.
I tak na marginesie, czy Ty aby nie przesadzasz z tym numerem GG?
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
czyli co mam zrobic zeby to mi nie wyskakiwalo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Poproszę na PW poprawny tytuł tematu a wtedy otworzę.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 11:51 |