![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam problem. :/ . Po swojemu próbuję stworzyć coś na kształt gry via www. ( jeszcze daleko mi do tego
![]() Teraz przedstawię wam mój problem. Mój pierwszy plik : profil.php
Pewnie myślicie sobie, że ja taki "zielony" w te klocki, a już biorę się za sesje ![]() ![]() ![]() Drugi plik to sklep.php
A już ostatni plik to kupno.php
Mam nadzieję, że ktoś mądrzejszy ode mnie ( a będzie raczej o takiego łatwo ) wskaże mi dobrą drogę ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. lol2xdlol
2. Chętnie rozdaję "Pomógł" i czekam na pomoc. 3. Pewnie myślicie sobie, że ja taki "zielony" w te klocki, a już biorę się za sesje 4. Dziesiątki emotikon. Litości... Aha, warto byłoby zadać pytanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A słyszałeś kiedyś do czego w ogóle służą sesje?
Musisz mieć bazę danych, w której będziesz trzymał informacje o stanie kasy, itd. Sesje wykorzystuje się np. do logowania. Poczytaj o sesjach i nie ściemniaj, że czytałeś ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie będę zły jak pokażecie mi łatwiejsze rozwiązanie czego Ty oczekujesz? że ktoś Cię tu będzie za rączkę prowadzić bo Tobie nie chce się uczyć? Opanuj kurs albo książkę i wtedy bierz się za pisanie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uważaj do kogo piszesz.
@Crozin ma już 2983 posty i na prawdę zna się na rzeczy. Chodzi o to, że w twoim poście nie jest zawarte pytanie, wskazanie problemu czy też jakakolwiek prośba. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Przeniosłam do odpowiedniego działu. Panowie spokojnie...
![]() Do autora tematu: warto brać się za pisanie gry, gdy jest się początkującym? Nie neguję, ale jednak brak podstaw daje Ci się we znaki. Poza tym, przede wszystkim skonkretyzuj swój problem.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:18 |