![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem sprawdzić dokładną wersję php u siebie na serwerze (zdalnym) jednak phpinfo() została wyłączona ze względów bezpieczeństwa: Kod Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /xxx/phpinfo.php on line 2 Natomiast phpversion nie pokazuje kompletnie nic, ani błędu, ani nic.Jak inaczej się tego dowiedzieć ? Może jakaś komenda w putty? Łączę się przez ssh, czyli port 22. Ten post edytował sadistic_son 21.01.2011, 16:04:20
Powód edycji: [thek]: Drugi temat z wyłaczonymi funkcjami waznymi. Co Ty masz za hosting? Trzeba go będzie unikać :D
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [thek]: Drugi temat z wyłaczonymi funkcjami waznymi. Co Ty masz za hosting? Trzeba go będzie unikać Darmowy, z byłej uczelni ![]() ![]() @wookieb - Sorki, edytowałem posta w tym samym momencie do odpisaleś, phpversion też nie działa u mnie. Natomiast nie bardzo zrozumiałem co to php -v oznacza. EDIT 2:Można zamykać, phpversion jednak działa.... jeśli się nie zrobi literówki ![]() Ten post edytował sadistic_son 21.01.2011, 16:10:47 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Kod php -v To komenda do odpalenia w putty. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A, ok. Dzięki.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:48 |