![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem z przekierowywaniem w mozilli header("Location: jakisplik.php")
mozilla wyrzuca taki komunikat: "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete." włączam ciasteczka w mozilli dodaje wyjatki ale nadal nie pomaga moze jest jakis inny sposób? Help ;( |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
A szukałeś w sieci?
lub za google: "Clear the Cache": Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now" "Remove the Cookies" ze stron na których masz problem Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzałem w sieci zrobiłem jak pisze i nic nie daje w operze nic sie nie dzieje takiego. A mowia ze firefox jest lepszy od opery. Nie zgadzam sie z tym.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Nie można na podstawie takiej pierdółki wydawać osądu która przeglądarka jest lepsza...
(Na marginesie moim zdaniem FireFox to kiła, a opera rządzi) FireFox ma jeszcze jeden poważny problem z przekierowaniami, mianowicie gdy zapytanie AJAX zostanie przekierowanie, to zapytanie do nastepnej lokalizacji nie zawiera juz naglowka "X-Requested-With" przez co moja implementacja wykrywania zapytań ajax zawiodła. Warto dodać że FF jest jedyna przegldarka zachowujaca sie w ten sposob, prawdopodobnie jest to bug, ale ja nie mam czasu reportowac tego w systemie bugzilla. Poszukaj innej metody implementacji tego co chcesz napisać, to moja rada... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 06:21 |