![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm,
mam problem z mod rewrite. coś na ten temat znalazłem, ale nie mam rozwiązania? Tworze link: katalog/lowiska-naturalne_lowiska,1.html regula dla linku: RewriteRule ^([-$a-zA-Z0-9]+)_lowiska,([0-9]+).html$ lowiska.php?id=$2 [L] i tak działa, no problem ale chciałbym mieć tak: link: katalog/lowiska/lowiska-naturalne,1.html regula: RewriteRule ^lowiska/([-$a-zA-Z0-9]+),([0-9]+).html$ lowiska.php?lid=$2 [L] ![]() Reguła ze shlesem wogóle nie działa, a nawet gdyby zadziałała zapewne przeglądarka uzna ze plik jest w katalogu lowiska, a katalog lowiska nie istnieje tylko chcę, aby w adresie zamiast _lowiska na końcu mieć /lowiska na początku. Ładniej link wygląda, jest bardziej przyjazny ![]() tylko że mogłoby wyglądać ładniej, tzn. katalog/lowiska/lowiska-naturalne,1.html z tym, że katalog: /lowiska w rzeczywistości nie istnieje. Można jakoś zrobić ten super seo link ? -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:41 |