![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 30.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem korzystam z klasy mysql która dołaczam za pomocą include, gdy wywoluje jedno zapytania to dziala dobrze ale jak chce dwa zapytania wywolac to wtedy wystepuje blad. Jedno zapytanie jest w pliku ala.php a w nim także jest include w którym jest drugie zapytanie i to ono nie działa. kod index.php
kod ala.php - to zapytanie działa a teraz statbar.php i wnim podobne zapytanie ale nie działa, jest poprawne bo jak wdroże je do ali to działa. BLAD: Notice: Undefined variable: db in C:\xampp\htdocs\prorapid3\template\statbar.php on line 3 Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\prorapid3\template\statbar.php on line 3 Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in C:\xampp\htdocs\prorapid3\template\statbar.php on line 3 Jak to naprawić coś chyba jest z includowaniem ale nie mam pomysłu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Notice: Undefined variable: db in C:\xampp\htdocs\prorapid3\template\statbar.php on line 3 slownik do reki i wszystko jasne. Masz tu dokladnie wszystko napisane tyle, ze po angielsku.
Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\prorapid3\template\statbar.php on line 3 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Jeżeli masz problemy z rozumieniem języka angielskiego to sorry ale programowanie nie jest dla Ciebie.
Zamykam bo błędy znane nawet mojej matce. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 08:54 |