![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest jakiś CMS który oferuje możliwość dodawania artykułu i przyporządkowywania ich do kilku kategorii ?
Spotkałem się z takim rozwiązaniem już raz, ale tylko po dodaniu dodatku, a mi zależy aby utrzymać jak najbardziej to możliwe czysty system. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
W Wordpressie możesz dodać kilka tagów opisujących dany wpis, tagi możesz potraktować jako kategorie. Jeżeli dobrze Cię rozumiem, to taxonomia w Drupalu też dałaby radę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Wordpressie możesz dodać kilka tagów opisujących dany wpis, tagi możesz potraktować jako kategorie. Jeżeli dobrze Cię rozumiem, to taxonomia w Drupalu też dałaby radę. tagi osobno a kategorie osobno. Czyli mam np. artykuł "Nowy telefon dotykowy Samsung..." .. i robię tagi nowy, telefon, dotykowy , i chcę taki artykuł jeszcze dodać np. do kategorii telefony, samsung , targi i artykuł mam na stronie głównej i w podstronach /telefony , /samsung , /targi Tak więc taki WordPressie to za mało. Co do Drupal to muszę przyznać że nie znam , tzn. coś kojarzę ale przez mglę taxonomia, ale jeżeli to tak samo czyli tagi a nie kategorie to odpada |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Rozumiem, taxonomia w Drupalu to coś więcej niż tagi w Wordpressie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:57 |