![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Brak mi już konkretnych pomysłów więc mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś z ciekawą propozycją dotyczącą tematu pracy inżynierskiej. Ogólnie chciałbym aby praca była silnie związana z XMLem + język obsługujący (php lub JAVA). Narazie w mojej głowie świtają (ale słabiutko) takie tematy jak: - zarządzania dokumentami w firmie przy użyciu XMLa - użycie XML przy wymianie informacji pomiedzy roznymi technologiami - tutaj w gre wchdza tez inne jezyki Macie moze jakies inne propozycje? Moze byc cos nie zwiazane z zaproponowanymi przeze mnei tematami. Należę niestety do osób bardzo ambitnych. Więc liczę na jakieś Wasze propozycje ![]() Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Należę niestety do osób bardzo ambitnych. Więc liczę na jakieś Wasze propozycje
![]() Z góry dziękuję za pomoc. hihi sam siebie wykluczasz ale ok... no więc podsunę bardzo ogólnikowo może coś takiego ![]() - komunikacja bezpośrednia P2P - wideokonferencje itp, - rozbudowane komunikatory - np klient jabera ![]() - komunikacja między różnymi systemami - klient SOAP ![]() i wiele innych ![]() jak ja kocham tak ambitne osoby ![]() Pozdro -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ambitną miało oznaczać, że nie robię niczego na "odwal" i zależy mi na czymś nie oklepanym tak żeby móc się pochwalić taką pracą, choćby wśród znajomych
![]() ... a zaczerpnąć ciekawych pomysłów i propozycji zawsze można, więc nie wiem czemu ta ironia ![]() Napewno nie liczę na Wasze wskazówki na zasadzie "co napiszecie to zrobię", to tylko tak z ciekawości ![]() -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 09:04 |