|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam taki problem pisalem skrypt na kompie i na serwerze lokalnym mialem PHP 5 i MySql 4 po przekopiowaniu na serwer gdzie mam PHP 5 i MySQL 5 mam teraz problem z uaktualnianiem danych w bazie. Na moim lokalnym jest wszystko w porzadku natomiast na serwerze w necie objaw jest taki ze pokazuje wszystko ok ze uaktualnil baze natomiast dane nie ulegaja zmianie. Ponizej zamieszczam kod z plików prosze o pomoc walcze juz z tym tydzien i nie wiem co moze byc nie tak.
edycja danych.php
update.php
update_ac.php
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 23.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dla $result do mysql_query() daj też or die(mysql_error()); i zobacz czy coś wypluwa
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
dopisalem do skryptu i i nic żadnych błędow nie wywala po prostu leci jak by bylo ok ale nie uaktualnia bazy. Dziwne jest to ze nie dziala mi tylko na moim hostingu a na lokalnym kompie jest ok. ten sam problem mam z plikiem delete.php nie dzialaja mi tylko własnie te pliki i nie wiem dlaczego.
Ten post edytował mikelauri 17.01.2011, 13:25:04 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 23.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Skąd CI się wzięła zmienna "$delete"?? nie używaj register_global bo to jest niebezpieczne.. A spróbuj zamiast $delete $_POST['delete']..
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok masz racje nie wiem skad ja to wzialem ale to chyba juz ze zlosci jak poprawilem i zrobilem tak to działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale wraz nie działa mi UPDATE
Ok znalazlem problem w pliku update_ac.ph brakowalo ".$_POST['name']."
temat zamkniety |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 15:38 |