![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: WLKP Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam skrypt który powinien mnie automatycznie zalogować na stronę.
Podczas logowania i zaznaczenia opcji zapamiętaj wysyła cookies ale gdy wejdzie się po wyłączeniu pc'ta i powinno automatycznie zalogować użytkownika nic się nie dzieje a gdy daje $_COOKIE w echo to nic się nie wyświetla co może być tego przyczyną ![]() Kod odpowiedzialny za wyslanie cookies:
Kod odpowiedzialny za zalogowanie przy pomocy cookies
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 23.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy w bazie zapisujesz zawartość ciastka??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: WLKP Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 23.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tak?? to może mi wskażesz bo ja jakoś nie widzę żadnego "INSERT INTO"..
tym wyciagam z bazy danych to co user ma miec w ciastku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat a gdy daje $_COOKIE w echo to nic się nie wyświetla co może być tego przyczyną Skoro ci się ciastko nie wyswietla, znaczy ze go nie ma. Skoro nie ma ciastka to raczej trudno by ci zalogowało na podstawie ciastka.Włącz wyswietlanie wszystkich porad, "dupcz" na każdym kroku a może znajdziesz przyczyne. Tu masz pare porad Temat: Jak poprawnie zada pytanie zastosuj się do wszystkich dokładnie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Skoro ci się ciastko nie wyswietla, znaczy ze go nie ma. Skoro nie ma ciastka to raczej trudno by ci zalogowało na podstawie ciastka. Włącz wyswietlanie wszystkich porad, "dupcz" na każdym kroku a może znajdziesz przyczyne. Tu masz pare porad Temat: Jak poprawnie zada pytanie zastosuj się do wszystkich dokładnie No tak ale po zalogowaniu mam cookies ale za nic nie może go wyciągnąć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 05:57 |