![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem swiezak w zend framework, a szczegolnie jesli ,chodwi o jego konfiguracje. jestem w trakcie tworzenia projektu zend, ale nie dziala mi nic, co chce wladowac w bootstrap.
mam cos takiego, jak ponizej i wywala sie juz na pierwszej lini $this->bootstrap('view');, dlaczego? dodam ze w innym projekcie dziala bez problemu class Bootstrap extends Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap { protected function _initDoctype() { $this->bootstrap('view'); $view = $this->getResource('view'); echo($view); $view->doctype('XHTML1_STRICT'); Zend_Dojo::enableView($view); $view->addHelperPath('Zend/Dojo/View/Helper/', 'Zend_Dojo_View_Helper'); $view->dojo() ->addStyleSheetModule('dijit.themes.tundra') ->setLocalPath('/js/dojo/dojo/dojo.js') ->setDjConfigOption('usePlainJson',true) ->setDjConfigOption('parseOnLoad',true) ->enable(); } } |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. BBCode
2. Kod błędu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma nic takiego, po prostu wyswietla pusta strone
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:59 |