![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.lepikur.webd.pl/retrolegion
Czekam na komentarze ![]() PS: przeładowywanie się górnej animacji powinno być do wieczora wyeliminowane Ten post edytował Lepikur 16.01.2011, 14:32:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PS: przeładowywanie się górnej animacji powinno być do wieczora wyeliminowane Cieszy mnie ta informacja bo to trochę irytuje jak na każdej podstronie widzę to samo. W Galeria, daj pogrubiony napis podkategorii "samochody", żeby wiedzieli że przeglądają akurat to. Ogólnie ładnie. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W końcu jakaś porządna robota, bo dawno tu takiej nie widziałem, tylko po co umieszczone noembed, skoro nic w nim nie podałeś? Oraz nie wszystkie pojedyńcze tagi są domknięte (/).
Tak czy inaczej - dobra robota. PS: przeładowywanie się górnej animacji powinno być do wieczora wyeliminowane Tylko żeby za pierwszym razem było. // ADD oraz w kontakcie wpisałem jakieś bzdury typu "asdas'" i wysłało e-maila. Należy sprawdzać dane przed wysłaniem. (oraz nie ma zabezpieczenia przed spamem, ktoś mógłby wam zaspamować skrzynkę.) -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ogólnie strona ładnie i przyjemnie dla oczu wykonana
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:12 |