![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Opierałem się prze pomocą z waszego forum już prawie tydzień rozkminiając problemy przy tworzeniu jednego skryptu, ale wreszcie wymiękłem i bez waszych wskazówek 'umarłem' (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) (IMG:http://cam.euronet.net.pl/baza.jpg) A generalnie chciałem osiągnąć coś takiego, że skrypt na stronie doda mi do siebie wszystkie dane z tabeli, które mają ten sam *_target Oczywiście gdzie z automatu sprawdza wszystkie możliwe targety (bez podawania mu liczby w tym przypadku 22 i 24).
Myślałem myślałem i tyle wymodziłem, skrypt sprawdza mi jakie są w bazie targety i potem wywala pierwszą kolumnę liczb (wiem jak pokazać następną i następną kolumnę), ale nie wiem jak pododawać do siebie odpowiednie liczby ech ... Nie wiem w ogóle jak to skleić podpowiedzcie mi jakim sposobem mogę to zrobić ? Składnia zapytania do bazy jest trocha dziwna bo to pisane pod DRUPALA dlatego, ale php działa normalnie w razie podpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:36 |