![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zrobiłem tabelę, która zawiera informację o klientach. Chciałbym, aby po zaznaczeniu checkboxa zostały wybierane odpowienie pola (imię, nazwiko, mail).
Prosiłbym o wyrozumiałość, dopiero co zaczynam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem co znaczy
Cytat aby po zaznaczeniu checkboxa zostały wybierane odpowienie pola to:Przede wszystkim użyj checkboxów w formularzu: A nastepnie w php cos w stylu: i dalej działasz standardowo, mysql_num_rows, pętla while itd. Ten post edytował sadistic_son 15.01.2011, 17:07:25 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładniej chodzi mi o to, aby z danego rekordu po zaznaczeniu przy nim checkboxa wybierał tylko te 3 wartości i przekazywał je dalej, o tutaj:
Any one? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem co właściwie ma realizować kod z pierwszego Twojego okna. Domyślam się, że wyświetlać klientów a te linki poniżej mają ich sortować tak?
Co oznacza <table method="get"> ? Podejrzewam, że to pomyłka, tak? Pokaż zapytanie, którego używasz w linijce 17 pod postacią zmiennej $klient. Dalej... jeśli dobrze rozumiem to wyświetlasz klientów a przy każdej ich danej (imie, nazwisko itd.) ma być checkbox, który jeśli zaznaczysz ma zostać wysłany formularzem. Wyjątkowo niejasno wytłumaczyłeś swój problem. Co dalej ma się z tymi danymi stać? Chcesz je mailem wysłać, ale jak? Gdzie imie, gdzie nazwisko. OPISZ PROBLEM DOKŁADNIE ![]() -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Mam tabele z klientami. W niej danie takie jak imię, nazwisko itp. Chcę aby po zaznaczeniu przy danym rekordzie (kliencie) checkboxa dane (imię, nazwisko, mail) zostały przeniesione do w/w skryptu który po naciśnięciu "Wyślij" będzie wysyłał do nich maila.
Ten post edytował thome 18.01.2011, 12:12:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 03:23 |