![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, chyba pierwszy raz od kilku miesięcy stworzyłem jakiś swój lay... nie jestem grafikiem ale powiedzcie co mógłbym poprawić, dorzucić (aha i nie czepiajcie się jakiś drobiazgów). Jest to sam lay, więc tam nie ma żadnych wyświetleń, oskryptowań php, menu nie jest podpięte itd...
http://www.parys-blog.yoyo.pl/ Pozdro. -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie ma za duzo do ocieniania ale mi sie podoba, szkoda ze pies sie nie wypowie:D
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Czcionka całkiem dobrze dobrana, przyjemnie się ją czyta na tym tle.
Fajny zrealizowane "czytaj więcej". Ciekawie pomyślane tło pod treścią i to by było na tyle. Każdy początkujący z grafiką nadmiernie wykorzystuje ten efekt rzucania cienia, nie wiem czemu tak jest, a osobiście bardzo go nie lubię. Dodatkowo zaprojektowałeś strasznie dużą stronę a treści masz malutko, przez to jest dużo pustej przestrzeni, za dużo. Wypadało by poprawić też wycięcie tego zdjęcia Parysa po prawej, białe tło widać wyraźnie "gdzie się zaczyna" a reszta przejść jest płynna - lepsza całość płynna niż jedno takie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hwao, ciekawskiii dzięki za opinie... co do tego białego tła wokół psa to zależy od monitora, niestety u mnie go nie widać i nie wiedziałem że tak jest... ale przejdę na 2 kompa i to poprawię. Co do cieni, faktycznie byłem pewien że ktoś zwróci na to uwagę. Faktycznie jest mało treści (to też poprawię ale nie mogłem się powstrzymać żeby się nie pochwalić własnymi wypocinami a nie jakimś free template z neta
![]() Ten post edytował MateuszS 14.01.2011, 20:35:32 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co to w końcu...z początku podchodzi pod HTML5 (taki zgrabniutki doctype), w środku HTML4 (center), a reszta XHTML nawet strict
![]() Nie podoba mi się CSS wewnątrz HTML, nie podoba mi się JS wewnątrz HTML. Grafika o ile można tak to nazwać tragiczna. Po co te bajery z jquery? (nie czuję że rymuję ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:30 |