![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem, mianowicie:
Chcę pobrać dane z Alexa.com Załóżmy: http://www.alexa.com/siteinfo/onet.pl# Wchodząc na stronę od razu jest aktywne menu "Search Analytics" Chciałbym przejść za pomocą cURLa do zakładki: Traffic Stats, i pobrać z stamtąd pewne dane. Gdyby był to zwykły link typu: www.alexa.com/siteinfo/onet.pl?show=traffic To nie byłoby problemu przesłać odpowiednie parametry w URL, ale to jest menu dynamiczne, więc nie mam pojęcia co mogę zrobić. Macie jakieś propozycje? prosiłbym o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dane z pierwszej zakładki są już wcześniej zapisane w źródle strony, menu steruje tylko ich wyświetlaniem a nie pobieraniem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Ale fail ... Dzięki Wielkie... Człowiek jak zwykle nie zauważa prostych rzeczy, które ma zazwyczaj przed oczami i szuka czegoś trudniejszego, ponieważ uważa że rozwiązanie byłoby za proste... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 17:25 |