Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Kurs PHP
5L4V3K
post 10.03.2003, 00:43:18
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej. W HTML-u spoko biegam. Potrzebuję jakiś Kurs php, program do edycji itp. Co proponujecie questionmark.gif?

--------------------
5L4V3K
Go to the top of the page
+Quote Post
[fisher]
post 10.03.2003, 01:34:21
Post #2

-----

Witaj!

kurs php np. webcity.pl, jesli powaznie myslisz o php proponuje zakup ksiazki np php4 od podstaw. calkiem dobra pozycja - polecam

edytor - sa rozne ciekawe: homesite/ezhtml/quanta itd musisz sam wybrac w zaleznosci od preferencji czy zasobnosci portfela

mozesz potrzebowac rowniez serwer apache-php (ew serwer bazy danych) jesli chodzi o windows to mozna pobrac foxserv (przy instalacji sam konfiguruje serwer apache, php i mysql) w przypadku innych systemow operacyjnych (Linux/Unix) najlepiej sciagnac zrodelka i skompilowac samemu)

--------------------
Wszystko ... co na świecie interesujące, bierze się z czyichś dziwacznych myśli [David Lynch]
Andrzej Lepper to Kretyn<
+Quote Post
5L4V3K
post 10.03.2003, 18:53:55
Post #3

-----

Dokładnie to chwilowo dostaję posadę na zmiany na pewnej stronie, która była prowadzona przez kogoś innego. Z czasem będę próbował tworzyć stronki w php, a na razie tylko edycja stron. Co mam mieć na uwadze itp. questionmark.gif? Z góry dzięki. Sławek

--------------------
5L4V3K
+Quote Post
kicaj
post 10.03.2003, 18:57:10
Post #4

-----

...a wiec ja korzystam z kursow roznych, nie mam jednego - stalego tylko biegam i szukam po stronach, oczywiscie korzystam z Manuala (http://www.php.net)! Osobiscie lubie czytac artykuly tongue.gif Od niedawna zaczelem korzystac z IRCa (#phppl i #php.pl) i tego Forum

Edytor, staram sie pisac wszystko w Notatniku... tongue.gif ale jezeli wyskoczy mi blad np. w 880 lini to uzywam do tego EdHTML (darmowy)

Serwer domowy na Win 98/XP, zainstalowany pakiet FoxServ 2.1 (Apache, php, MySQL, ...)

I wszystko... smile.gif

--------------------
PHP Developer

"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola
+Quote Post
Seth
post 10.03.2003, 19:18:14
Post #5

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Jeszcze taka mala wskazowka do osob czytajacych manual php (pl.php.net) czytajcie tez komentarze do funkcji. Tamnaprawde mozna sie dowiedziec, wiecej niz to jest w samym opisie.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:29