![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam taki o to skrypt:
problem polega na tym że gdy wciskam button wyślij dane wysyłają się bez przeładowania ale gdy wciskam enter przechodzi mi do strony ajax/add_message.php co jest tego powodem ? :| dodatkowo mam problem z sesjami w pliku gospoda_zawartosc.php początek strony jest sprawdzany czy dane sesje istnieja i czy mają odpowiednie wartości problem polega na tym że musze i w tym pliku ustawiać start sesjon co powoduje wywalenie "Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at E:\VertrigoServ\www\new\ajax\gospoda_zawartosc.php:1) in E:\VertrigoServ\www\new\ajax\gospoda_zawartosc.php on line 2" jak ten problem rozwiązać o ile da się go w ogóle rozwiązać.. Ten post edytował Ulysess 13.01.2011, 14:57:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do pierwszego:
Musi byc
CSS do submita stylujesz:
Do drugiego problemu rozwiązanie jest dość proste na koncu Ten post edytował 3lanc 13.01.2011, 19:44:32 -------------------- strony www lublin
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 10:21 |