![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Mikołów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem ze ten temat jest banalny ale byc moze posłuzy innym....
jak poprawnie zainstalowac PHP5... bo ostatnio sie tym mecze i jakos mi to nie wychodzi... moge prosic o jakies linki, albo jakes artykuły ? -------------------- Workshop: FC2/WinXp SP1 | Apache 2.0.50 | PHP 5.00 | MySQL 4.0.20 | Zend Studio 3.5 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Instaluje sie tak samo jak php 4, z tego co pamiętam to nawet pliku z instrukcją nie zmienili
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Mikołów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh instalka jakos mi przeszła :], teraz sie zastanawiem jak połączyć dwie wersje php na jednym indianinku ;]
-------------------- Workshop: FC2/WinXp SP1 | Apache 2.0.50 | PHP 5.00 | MySQL 4.0.20 | Zend Studio 3.5 :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie da sie. musisz postawic dwa i podpiac jeden do drugiego lub wymieniac i restartowac.
-------------------- "(...)Zrozumienie wymagaloby od Ciebie odrobiny pokory. A dzis, w dobie
obalania autorytetu i udowadniania, ze doswiadczenie jest niepotrzebnym balastem, to jest niemodne.(...)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da sie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapomnialem ze php mozna wogole jako skrypt dodawac, a nie modul *^^*
-------------------- "(...)Zrozumienie wymagaloby od Ciebie odrobiny pokory. A dzis, w dobie
obalania autorytetu i udowadniania, ze doswiadczenie jest niepotrzebnym balastem, to jest niemodne.(...)" |
|
|
![]()
|
|
no własie kombinuje cos z tym cgi i jakos mi wyszło ze jak wpisze do przeglądarki np index.php5 to mi ten plik chce sciagac
![]() application/x-httpd-php5 ma takie mime chociaz w konfiguracji apacha mam ustalone jako application/x-httpd-php ehh ja zawsze cos napacham ![]() dadam taką rzecz ze jak ustale ze ma miec rozszerzenie php6 to całosc normalnie działa.. wie jak to naprawic ? edit jush sobie poradziłem ![]() --------------------------------------------------- Jupi jush mi wszytsko działa ;] mam php5 jakog cgi a php4 jako moduł i smiga jak należy ;p -------------------- Workshop: FC2/WinXp SP1 | Apache 2.0.50 | PHP 5.00 | MySQL 4.0.20 | Zend Studio 3.5 :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz zainstalowac Apache php Mysql to sciagnij sobie program WebServ sam z niego korzystam jest bdb sam z niego korzystam oto linkWebServ
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:31 |