Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> formularz auto wpisywanie z zmiennej, automatycznie wpisywanie do pola text tekstu z zmiennej
de_gie

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie!

Mianowicie mam taki problem iz na stronie1 mam pole formularza wpisuje sie nazwe i klikamy przycisk wyslij i to co wpisalismy przypisanej jest do zminnej i metoda post przekazane do strona2. Na stronie2 znajduje sie pole formularza text i chcialem zeby w to pole wpisal sie automatycznie tekst z zmiennej? a brak pomyslu na to rozwiazanie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
emajl22

Ostrzeżenie: (10%)
X----

<input typ="text" name="xxx" value="<?php echo $_POST['cos']; ?>" /> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
de_gie

Ostrzeżenie: (0%)
-----

podam jeszcze kod
  1. <tr><td><b>Nazwa użytkownika:</b></td><td><input type="text" name="username" id="username"></td></tr>
  2. <tr><td><b>E-mail:</b></td><td><input type="text" name="email" id="email"></td></tr>
  3. <tr><td><b>Subdomena <small>(tylko litery i cyfry)</small>:</b></td><td><input type="text" name="domain" id="domain"></td></tr>
  4. <tr><td><b>Hasło:</b></td><td><input type="text" name="password" id="password"></td></tr>

i powiedzmy ze mam zmienna
$uzytkownik;

i teraz zeby nazwa przypisana zmiennej np darek automatycznie sie wpisala do pola
  1. Nazwa użytkownika:</b></td><td><input type="text" name="username" id="username"

dzieki dziala o to chodzilo jeszcze raz dziekuje za pomoc
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.12.2025 - 14:29