![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam kontener
o następującym stylu css
Umieściłem tam listę <ul>a pod nią tekst z linkiem: O następującym stylu:
A teraz problem, nie działa mi stylowanie tej lini tekstu (margin się nie ustala względem listy <ul>, nie ma miedzy nimi odstępu 30px, wogóle nie reaguje. Próbowałem tez z padding, też nie reaguje. W czym może być problem? EDIT: Zauważyłem że błędy wprowadza mi lista wypunktowana. Mam następujące stylowanie dla Niej:
Co jest nie tak? Ten post edytował Lepikur 11.01.2011, 21:10:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2005 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj cały kod HTML z zawartością tego diva, tak żeby można było skopiować i odpalić u siebie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli dobrze widzę, to #wnętrze_wynajem nie ma ustalonej szerokości w px
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<div id="wnetrze_wynajem">
<h1 class="naglowek">ZASADY WYNAJMU</h1> <ul class="lista1"> <li class="lista2">aaaa</li> <li class="lista2">bbbb</li> <li class="lista2">ccccc</li> </ul> <p class="link_form">W celu dokonania rezerwacji prosimy przejść do <a class="link4" href="kontakt.php">FORMULARZA KONTAKTOWEGO</a></p> </div> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
block inline block...mieszasz raz to raz to.
Dodaj do p.link_form { float: left; clear:both;} bo tak Ci pływa ten <p> |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie, nie pomyślałem o tym clear:booth, tylko z floatowaniem kombinowalem, Dzieki! Teraz śmiga
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:15 |