![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
isset($_POST['tablica[1]'] - nie wchodzi jak zaznaczę checkboxa (1 nadałem ręcznie żeby sprawdzić czy name="tablica[]" values="'.$_SESSION['nr_i'].'" Gdzie $_SESSION['nr_i'] == 1 jest zaznaczone w POST). Nie wiem co robie źle. To największy problem z jakim do tej pory się spotkałem.. Przeznaczenie powyższego skryptu? Chodzi o to że jeżeli checkbox jest zaznaczony to zmieniam coś w bazie jesli nie to zostaje jak jest. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie $_POST['tablica[1]'] tylko $_POST['tablica'][1]
żebyś nie latał co chwile na forum - każdą zmienną, możesz potraktować var_dumpem aby wyświetlić jej zawartość np.
Ten post edytował CuteOne 11.01.2011, 06:18:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Męczyłem się parę godzin z checkboxem i dałem za wygraną.
Postanowiłem rozwiązać to za pomocą przesyłanych wartości w adresie url. Kod echo '<td>' .$status. '</td>';
echo '<td><a href="adminpanel.php?action=edit&idp='.$id_d.'">[TAK]</a></td>'; echo '<td>' .$usun. '</td>'; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:55 |