![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam posiadam skrypt, który po przeglądnięciu pętli ma zapisać niektóre dane do bazy:
Zwraca: Kod zapyrania: UPDATE `riders` SET `is`=`is`+1, `xp`=`xp`+0.02 WHERE `id`=5369;UPDATE `riders` SET `is`=`is`+1, `xp`=`xp`+0.02 WHERE `id`=4211;UPDATE `riders` SET `is`=`is`+1, `xp`=`xp`+0.02 WHERE `id`=12234;UPDATE `riders` SET `is`=`is`+1, `xp`=`xp`+0.02 WHERE `id`=9563; err: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'UPDATE `riders` SET `is`=`is`+1, `xp`=`xp`+0.02 WHERE `id`=4211;UPDATE `riders` ' at line 1 Zrobiłem echo, żeby przetestować wykonanie zapytania w PhpMYAdminie, ale tam pisze jasno: Zapytanie SQL wykonano pomyślnie! Zapytanie kopiuje bezpośrednio z tego co mi strona wyświetla i wklejam w pma i wykonuje a na stronie dziwny błąd ;/ Miałem po przedno te zapytania an tablicach, na końcu implode i to samo było ;( Nie wiem co robić ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:50 |