![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów.
Mam pewien problem który spędza mi sen z powiek od jakiejś godziny i nie kumam o co chodzi. -class.DataMenager.php +model -model.php W model.php mam formułke: include '../class.DataMenager.php'; dostaje: Warning: include(../class.DataMenager.php5) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /homez.354/jailfun/www/model/model.php5 on line 2 co może być nie tak? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 11 Dołączył: 20.05.2007 Skąd: z fotela :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co widzę odwołujesz się do pliku z katalogu głównego (2 kropki). pytanie czy pliki class trzymasz w katalogu głównym.
jeśli plik jest w katalogu model to zastosuj jedną kropkę, jak w podkatalogu innym niż model w katalogu głównym to po dwóch kropkac należałoby podać katalog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież wyraźnie Ci piszę, że druga linijka. Ciężko skapowac?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2010 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co może być nie tak?
- Plik nie istnieje - Podajesz złą ścieżkę -------------------- Have a Иice day
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:41 |