![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2011 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukamy do zespołu solidnego programistę bądź i dwóch solidnych programistów PHP. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że zależy nam na długiej i udanej współpracy. Najważniejszym czynnikiem jest dla nas doskonała znajomość PHP i ciekawe portfolio.
Proszę o oferty na priv Z naszej strony możemy zapewnić m.in. ciągłość zleceń Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Zobaczę jeszcze jeden zdublowany wątek, a zablokuje Ci możliwość postowania.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2011 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zdublowany wątek? Nie chcę dyskutować z moderatorem, nie dlatego, że uważam że ma racje, ale dlatego że zaraz zostanę zablokowany. W poprzednim wątku jest jasno napisane, że szukam wykonawcy powtarzam WYKONAWCY API. Ten wątek dotyczy całkowicie czegoś innego, więc proszę o dokładne zrozumienie dziękuję serdecznie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Webdice nie mówił o temacie z API.
Dziś napisałeś 3 tematy "[szukamy] Programisty do stałej współpracy". Dwa zostały usunięte . |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Zdublowany wątek? Nie chcę dyskutować z moderatorem, nie dlatego, że uważam że ma racje, ale dlatego że zaraz zostanę zablokowany. W poprzednim wątku jest jasno napisane, że szukam wykonawcy powtarzam WYKONAWCY API. Ten wątek dotyczy całkowicie czegoś innego, więc proszę o dokładne zrozumienie dziękuję serdecznie. Założyłeś trzy takie same tematy (ten i dwa identyczne). Wszystkie w odstępie jednej minuty więc założyłem że to problem z łączem i je usunąłem. |
|
|
![]()
|
|
A chyba że o to chodzi. Już tłumaczę - po prostu strona się w połowie załadowała i odświeżyłem dwa razy, widocznie musiało dodać. Przepraszam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:39 |