![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
piszę właśnie skrypt logowania i nie wiem dlaczego nie działa mi funkcja isset . Siedzę już z godzinę i próbuję ale nic. CODE <?php
include('zmienne.php'); if (isset($_POST['login'])&&isset($_POST['haslo'])) { $login=$_POST[login]; $haslo=$_POST[haslo]; trim($login); trim($haslo); strip_tags($login); strip_tags($haslo); $haslo=md5($haslo); if(mysql_connect("$serwermysql","$loginmysql","$haslomysql")) { } else { echo "<font color=#FF0000>Nie udało się połączyć z bazą</font><br>"; } if(mysql_select_db("$nazwamysql")) { } else { echo "<font color=#FF0000>Nie udało się wybrać bazy</font><br>"; } if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login` = '".$login."' AND `haslo` = '".$haslo."'"))){ echo("zalogowany"); } else { echo("BŁĄD. Wypełnij dwa pola<br />"); } } ?> Ten post edytował plaki 7.01.2011, 22:53:12 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 10 Dołączył: 16.07.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj:
Sprawdzasz, czy login oraz hasło zostały podane, bez użycia isset, więc omijasz problem. To tak na szybko, nie sprawdzałem, a i tak lepiej jest problem rozwiązać, a nie ominąć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:39 |