![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie otóż mam do sprzedania jedną kopię skryptu demotywatory taką samą jak ta z allegro za 119zł
#PROFESJONALNY Skrypt DEMOTYWATORY # MEGA CMS 100% sprzedawaną przez pana M3x_pl , zdecydowałem się na sprzedaż swojej kopii ponieważ nie będzie ona mi więcej potrzebna. Sam sprawdź czy warto: Demo [click] Użytkownik: Test test Administrator: Admin admin Masz pomysł na własne Demotywatory? Spodziewaj się HITu! Myślisz, że bez umiejętności programowania się nie obędzie? Otóż: nie! Skrypt, który Ci oferuję jest w pełni zautomatyzowanym CMSem! Co to znaczy? Tzn. że wszystko jest konfigurowane bez ingerencji w pliki skryptu! Administracja posiada własny panel, wygody i niesamowicie rozbudowany. Jest to sprawdzony, bezbłędny i renomowany skrypt! Do tej pory sprzedano kilkadziesiąt kopii! Nie kupujesz kota w worku. Jeśli się wahasz sprawdź komentarze. Możliwości: ...są praktycznie nieograniczone! Skrypt został napisany z naciskiem na elastyczność, bezpieczeństwo i jakość! Elastyczność? Tak. Skrypt można dowolnie modyfikować/edytować/ulepszać, ponieważ został napisany obiektowo. Bezpieczeństwo = pełna filtracja, nie musisz się obawiać o stabilność skryptu i poufność danych. Jakość = era modemów 56kbps minęła, Internet nie stoi w miejscu. Zapomnij o stratnych plikach JPG po n kompresjach! Ciekawe funkcje: - Skrypt posiada instalator, więc bez problemu go zainstalujesz. - Możesz użyć dowolnej czcionki TrueType w demotywatorze (należy je wgrywać do folderu fonts). - Obsługa video demotywatorów. - RSS - Edycja, usuwanie, migracja demotywatorów: główna <-> poczekalnia <-> archiwum - Migracja automatyczna lub moderowana - System rang dla użytkowników - Zdalne tworzenie dodatkowych podstron - Panel reklamowy! Możesz umieścic reklamę w każdym miejscu! Odsprzedaję swoją czystą oryginalną kopię cena: 79zł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:33 |