![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jak zrobic takie zapytanie: - pobierz z danej tabeli xxx wszystko gdzie aaaa = bbbb i w danej tabeli beda np 4 wyniki i nastepnie z kazdego tego wyniku id jest zapisywane w tabeli sss w rekordzie ddd ale te id zeby byly zapisane po sredniku albo po przecinku czyli np: 1; 3; 4; 5; no i pozniej jak zrobic zeby to znowu odczytac z tej tabeli z tego rekordu zeby na stronie byly wyswietlone normalnie 4 wyniki kazdy z jednym id, a nie zeby bylo tak wyswietlone: 1; 3; 4; 5; tylko poprostu bylo kazde id osobno czyli: 1 2 3 4 mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie o co mi chodzi? poprostu chce tak zeby np cztery dane id byly zapisane w danej tabeli ale w jednym rekordzie i potem zeby to odczytac osobno. z gory bardzo dziekuje i czekam na odpowiedz pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie rzeczy to podstawy php, poczytaj sobie o switch, select, explode, implode i to chyba powinno wystarczyć, wątpię w to że komuś się będzie chciało napisać cały kod za Ciebie(ale możesz zawsze czekać), najlepiej sam coś wymyśl a inni Ci pomogą/poprawią.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:25 |